GuinotPrunera
900 162 164
https://www.guinotprunera.com
 

MAGNIFIC PIS EN VENDA AL CENTRE DE GIRONA

Ref: 10525
Pis
106 m2 construïts.
104 m2 útils.
Reformat
Planta 1
Venda: 320.000 €
Habitacions. . . . 3
Banys. . . . 2
Calefacció:
Aire condicionat. . . .
Qua. Energ.: E

Magnífic pis de 106m², al cor de l'encantador Barri Vell de Girona. Consta de 3habitacions, 1 doble i 2 individuals amb 2 banys. Ubicat en una zona excepcional de Girona. 

Descripció

CARRER HORTES / GIRONA


Magnífic pis en venda,  situat el carrer Hortes, ubicat al cor de l’encantador Barri Vell de Girona. Aquest impressionant pis té 106m² hi ha estat recentment sotmès a una magnífica reforma. Ubicat en una zona excepcional de Girona, aquesta propietat ofereix una oportunitat única.

En endinsar-vos a la lluminosa sala d’estar i menjador amb sortida el balcó, es descobreix un espai ampli i versàtil que convida a gaudir de moments inoblidables. Els raigs del sol es filtren a través de les àmplies finestres, creant una atmosfera radiant i revitalitzant que omple de vida cada racó.

Cuina independent amb una moderna vitroceràmica sense electrodomèstics i elegants armaris blancs combinen per crear un ambient equilibrat i encantador. També té una sortida a un gran safareig.

Aquest extraordinari pis compta amb una àmplia habitació doble, que ofereix un espai acollidor i relaxant. A més, disposa de dos espaiosos i complerts lavabos amb dutxa. També trobem 2 habitacions individuals. Totes les habitacions són exteriors i tenen armaris encastats. També tenim 1 habitació rebost-traster.

Acabats de terres de parquet, calefacció de gas natural i aire condicionat. La finca disposa d’ascensor.

Ubicació immillorable, el barri Vell també és conegut pels seus emblemàtics ponts que creuen el riu Onyar i ofereixen una vista impressionant. El Pont de Pedra i el Pont de les Peixateries Velles són testimonis silenciosos de la història de la ciutat, brindant un escenari pintoresc per passejar i gaudir de la serenitat de l’entorn.

Els racons gastronòmics del Barri Vell us conviden a delectar-vos amb acollidors restaurants i bars de tapes. Des de plats tradicionals fins a propostes culinàries innovadores. També hi trobareu botiges d’artesania botigues de moda i petits comerços que ofereixen productes únics i exclusius.

A 5 minuts del transport públic i a prop de l’estació de l’AVE.

No perdeu l’oportunitat de convertir aquest lluminós i modern pis a la seva nova casa a l’encantador Barri Vell de Girona. Descobriu una residència excepcional que ofereix el màxim confort en una ubicació immillorable, on cada dia es transforma en una experiència extraordinària per als sentits.